Welkom kleurenanalyse tarief contact reacties
contact
Hellen van Buuren
Westeinde 30
2825AK Berkenwoude

Telefoon: +31 (0182) 76 92 77
Mobiel: +31 (06) 42 96 83 35
Mail: info@kleuren-analyse.nl
Lees de reacties

 Lees hier de reacties van anderen.Yvonne Kramer
Had een cadeaubon voor kleurenanalyse gekregen van mijn dochter voor mijn verjaardag in november. Nu er van gekomen dus! Ik vond het erg leuk om te doen en te zien wat voor type ik ben, herfsttype. Ik vond het leuk om te horen dat Hellen mijn bril erg gaaf vond en mijn haarkleur prachtig. Alleen.... mijn rode lipstick was fout! Inmiddels een oranje achtige kleur aangeschaft. Nogmaals, een fijne, leerzame middag!

Annelies Dekker
enthousiast, eerlijk en positief dat is Hellen!! heel blij met de uitkomst en de gezellige ochtend! echt een aanrader!!

Mirjam
Wat een superleuke en verrassende avond hebben wij in september gehad met moeder, zussen en schoonzus! Echt een aanrader, en zo bijzonder om te zien wat kleur met je doet!

Corry
Vorige week is Hellen bij mij thuis geweest voor een kleuranalyse en opruimen vd kledingkast! Resultaat is een keurige geordende kast,en met de tips van Hellen en de kleurenkaart bij de hand gaat het goed komen! Geeft uiteindelijk veel rust.......een aanrader voor iedereen dus!

Eline
Het is alweer een jaar geleden dat ik een kleurenanalyse bij Hellen heb laten doen, maar nog steeds zijn haar tips elke dag goed te gebruiken; Zo neem ik vaak de kleurenwijzer mee als ik kleding koop of ik check of het herfstkleuren zijn, aangezien dat de kleuren zijn die me het beste passen. Een analyse is een aanrader voor iedereen!

Stedico
We zijn op stap geweest met Hellen als personal coach; een dag waar we vol spanning naar uit hebben gekeken: hoe zal het gaan, wat zal ze ons adviseren, waar komen we mee thuis...! Kortom, verwachtingsvol en ook met enige spanning gingen we op stap. Maar zoals altijd: Hellen stelde ons op onze gemak, adviseerde en liet ons uit onze comfortzone komen. Eerst in de winkels hobbelend achter haar aan, later zelf ook met ideeën komen. Leuke nieuwe winkels ontdekt, nieuwe mogelijkheden en een hoop geleerd. Ook geleerd hoe je soepel om kan gaan met je kleurenpallet en stijlanalyse. Wat een mogelijkheden heb je dan..! Een inspirerende dag, olv Hellen; een mooi mens die op allerlei gebied het beste uit je haalt, en je in je eigen waarde laat! Kortom, gewéldig! ( en.. we denken aan nog een keer een shopdag, om het nog beter te gaan snappen !)

Gerteke
Mijn eigen kleuranalyse heb ik niet van Hellen gekregen, maar wel probeer ik zoveel mogelijk vriendinnen naar de IJsseldijk te sleuren. Het is zo gaaf om te zien wat er gebeurt als iemand de passende kleuren draagt, echt een feest! Hellen is heel aardig, enthousiast, gastvrij en kundig. Je kunt echt varen op haar oordeel. En het is het geld meer dan waard!

Gerard en Magdeleen
Ontzettend bedankt voor de leuke avond en de waardevolle adviezen voor ons! We hebben samen een stijl- en kleurenadvies gedaan en het helpt ons nu bij het opruimen van de kledingkast en aanschaffen van nieuwe kleding. Dank voor het laten zien dat 'nieuwe' kleuren juist heel mooi staan, ook al liepen we die tot nu toe voorbij!

Margreet
Een jaar of twee geleden een kleuranalyse gedaan met m'n schoonzus, dat was een hele gezellige ochtend en heel verrassend wat kleur doet. Maar het ging me toch niet zo goed af om de juiste kleding te vinden.. Daarom ben ik voor een styladvies naar Hellen gegaan..en daar heb ik echt heel veel van geleerd. Welke modelen ik niet moet dragen en waar ik op moet letten tijdens het kopen van een kledingstuk. Maar om nu een goede betaalbare basis garderobe aan te schaffen daar zag ik geen gat in. Dus ben ik een paar weken geleden met Hellen naar de stad geweest. En dat was echt geweldig..hoe Hellen door de winkels loopt en zo in een korte tijd allerlei kledingstukken uit de rekken pakt die gewoon allemaal te combineren zijn. Het maakt me al blij als ik een kijkje neem in m'n kledingkast. Het is heerlijk om te mixen nu ik weet hoe het werkt. Als ik nu in de spiegel kijk dan denk ik YES.. En... er staat al weer een afspraak gepland bij Hellen..Kleuranlyse voor de kids!!

Arieta en Annemay
Een kledingkast vol en toch niet weten wat je aan moet… op een gegeven moment wisten wij niet meer waar we moesten beginnen. Via een beurs kwamen we in contact met Hellen. Een leuke, rustige en gezellige vrouw, die ons vertelde over haar ervaring met kleding en kleuren. Ik besloot mijn moeder daarom te verrassen met een kleurenanalyse en figuuranalyse als verjaardagscadeau. Een echte eyeopener, zo merk je gelijk dat je een stuk lekkerder in je vel zit als je kleding draagt die bij je past. Na de kleurenanalyse wisten we niet meer waar we moesten beginnen in onze kast. Na enige tijd hebben we Hellen weer gebeld en heeft zij onze kast een totale reorganisatie gegeven aan de hand van onze kleurenkaart en figuuranalyse. Ge-wel-dig! Hellen haalt je innerlijke schoonheid naar boven en laat zien welke kledingstukken niet meer bij je passen. Onze kast ziet er weer prachtig en overzichtelijk uit. Hellen heeft ons laten zien wat je kunt doen met je eigen kleding en kleuren en hoe jouw kledingkast, jou weer vrouw kan maken.

annie
Ik heb zelf veel aan de kleurenanalyse gehad. Dacht altijd dat ik felle kleuren moest dragen omdat ik zelf weinig kleur heb. Nu weet ik dat dit juist niet zo is. Sinds ik de kleuren kaart gebruik met mijn aankopen, winkel ik veel gerichter, sneller en uiteindelijk goedkoper. Als het mijn kleur niet is, trek ik het niet aan, ook al vind ik het model wel leuk. Ik draag nu heel andere kleuren dan eerst en voel me er heel goed bij. Mijn zelfvertrouwen is zeker gegroeid. Hellen gaat op een natuurlijke manier met je om, stelt je op je gemak. Echt een aanrader als je advies wil op het gebied van je uiterlijk.

Tamara Bijkerk
Ik heb in 1 woord genoten. Ik heb samen met mijn 12-jarige dochter een kleurenanalyse gedaan. Het was echt heel gezellig, net alsof je een bakkie koffie bij je vriendin gaat doen. Het gaat heel gemoedelijk en Hellen stelt je eigenlijk gelijk op je gemak. Was echt heel bijzonder om te zien hoe het in zijn werk gaat en wat de juiste kleuren met je doen. Omdat ik nogal onzeker ben over mijn figuur, zeker na de bevalling van mijn vierde kindje, had ik besloten om ook een stijladvies te doen. Dus een paar weken later ging ik, dit keer alleen, weer naar Hellen. Had thuis al wat huiswerk moeten doen en toen gingen Hellen en ik samen aan de slag. Ik vond het best moeilijk om in mijn hemd en onderbroek te staan, maar Hellen stelt je echt helemaal op je gemak en zo mooi om te zien dat zij juist al het positieve laat zien. Na een week kreeg ik mijn stijladvies thuisgestuurd en het was echt leuk om dat op mijn gemak door te bladeren en zo kon ik aan de slag om zelf nieuwe kleding in de juiste kleuren te kopen. Toch vond ik het nog best moeilijk om met een onbevooroordeeld oog naar mezelf te kijken en bleef hangen in mijn oude vertrouwde saaie outfit, lekker veilig, maar ik voelde me er niet prettig in, niet mooi en zo had ik besloten om Hellen als personal shopper mee te vragen. Dit was echt heel gezellig. Net alsof je met je vriendin aan het winkelen ben en je komt nog helemaal geslaagd thuis ook. Ik ben zo blij met mijn nieuwe garderobe en niet alleen ik. Ik krijg echt heel veel complimentjes. Zelfs mijn man viel het op wat de juiste kleuren met je doen. Ik ben echt heel blij dat ik dit allemaal gedaan heb. Ben nu een stuk zekerder over mijn uiterlijk en kleding en ga zeker nog een keer shoppen met Hellen. Mijn wintergarderobe heb ik, nu mijn zomergarderobe nog :-D

Cora
Hoi Hellen, Bedankt voor de gezellige ochtend bij jou thuis! De kleurenananlyse zorgt ervoor dat we nu veel bewuster winkelen met de kleurenwaaier in onze tas. We hebben al wat leuke nieuwe kleding gekocht in de kleuren die bij ons passen. En je hebt inderdaad gelijk..........bijna alles kun je dan ook met elkaar combineren. Het hele plaatje klopt. We zijn er blij mee!! groeten Cora en Suzanne

Magdeleen
Ha Hellen, dank je wel voor de leuke tijd en goede adviezen! Naast dat het gewoon heel gezellig was deed het me ook echt goed om te ontdekken welke kleuren er goed passen en van welke kleding ik beter afscheid kan nemen. OP de terugweg hebben we besloten beide terug te komen voor een stijladvies!

Karen
Hoi Hellen, Onwijs bedankt voor het gezellige jonge damesfeestje van afgelopen vrijdag. De meiden waren zeer enthousiast, net als Miranda en ik toen wij onze kleurenanalyse bij jou hadden. Als het goed is zijn de dames vandaag in de juiste kleuren naar school gegaan. Groetjes en wie weet tot ziens, Karen

cb
Eerst mn schoonzus en nu mn man geanalyseerd! Een vak apart gedaan door een klasse vrouw!!! Het enthousiasme waar je je werk mee doet, fantastisch inspirerend. bedankt!

Louise en Joanne
Wat hebben wij genoten van ons moeder-dochter uitje. Er ging een "wereld" voor ons open. Op kundige wijze werd ons verteld hoe belangrijk het is om de juiste kleur bij je huidtype te krijgen en het was nog supergezellig ook. Een aanrader voor iedereen!

Barbera
Mijn schoonzusje Yvette en ik zijn sinds ons bezoek aan jou in de ban van de kleurenwaaier. Mijn eerste 'herfst'jas hangt aan de kapstok! Bedank voor je goede adviezen en voor de gezellige avond. Groet Barbera

Marjolein Roose
Op de dag dat Sint weer een voet aan wal zette in Nederland zaten wij heerlijk bij jou aan de mooie grote tafel te genieten van alle kleuren die beter bij ons pasten dan we dachten! Deze morgen waren alle seizoenen vertegenwoordigd: we hebben een zomer, een lente, een herfst en een winter in huis ! Als dit geen goede aanvulling op elkaar is, dan weet ik het niet meer. Hellen, bedankt voor de gezellige ochtend en tot ziens. Anita, Hester, Melina, Marisse en Marjolein

Marieke
Hoi Hellen, Ik herkende mezelf helemaal in jouw verhaal dat ik mezelf er vaak slecht uit vind zien. Door jouw analyse ga ik daar nu verbetering in brengen!! Ik ben heel blij met de uitkomst en heb -ondanks mijn zwangerschap- toch al wat dingetjes kunnen kopen in de GOEDE kleuren! Super bedankt, ik vond het een hele nuttige en waardevolle avond.

Melanie
De kleurenanalyse was voor mij een groot succes. Ik was erg blij met de uitkomst en heb daarna gelijk een blouse in een goede kleur gekocht en m'n haren donkerder gekleurd. Het resultaat is echt mooi! Ik was alleen, maar Hellen maakte dat ik me gelijk op m'n gemak voelde. Ik kom zeker nog eens langs voor een stijladvies. Nogmaals bedankt Hellen! Groetjes, Melanie

Nike en Rolien
Hoi Hellen, Bedankt voor de leuke avond! Superleuk om je adviezen te horen en zelf te zien welke kleuren het best staan. Wat handig om precies te weten welke kleuren ons mooi staan. Dat winkelt een stuk gemakkelijker hoor. Een aanrader! groetjes van Nike en Rolien

Jacqueline & Marja van Schuppen
Wij hebben het vandaag ontzettend naar onze zin gehad. Erg leuk en leerzaam. De waaier blijft in onze tas!

Anneleen
Beste Hellen, Ik vond het een super leuke avond bij je! Ik was heel benieuwd wat er uit de bus zou komen, maar het bleek iets heel anders te zijn dan dat ik dacht. Dat was verrassend voor me. Ik vond dat je je analyse op een heel prettige en toegankelijke manier deed. Bij thuiskomst heb ik de kleuren-analyse bij mn kleding gehouden en dat was wel een beetje uitzoeken. Ik ben niet zozeer van plan om direct alles te vervangen, maar in het vervolg ga ik zeker anders kleding kopen! Het was zeer de moeite waard om te kijken welke kleuren me mooi staan. Soms was dat ontwapenend! Heel veel succes en tzt hoop ik de stijlanalyse te komen doen. Met vriendelijke groet, Anneleen

Anne
Hi Hellen Bedankt voor een superleuke middag! Het was erg gezellig! Mijn moeder en ik hebben het enorm naar ons zin gehad en gaan de deur niet meer uit zonder onze kleurenwaaier ;-). groet, Anne

iris
Hoi Hellen, heel erg bedankt voor de geweldige middag! Barbara en ik hebben er echt van genoten. Daarna meteen de shops in gedoken en de juiste make-up aangeschaft :) !!!

Rebecca
Hey Hellen, Wat was het ontzettend gezellig! Leuk ook dat Ben mee kon:-) En wat een grap dat we allebei totaal verkeerde kleuren aanhadden;) We zijn al een paar keer wezen winkelen met de waaier, lekker snel! Tot snel, als de rest van Ben zn familie komt;)

Marieke
Heel gaaf om een keer mee gemaakt te hebben. Lekkere huiselijke sfeer, goed advies rondom alles. Heb meteen de kapper geboekt! ;-). Heel erg bedankt voor je gastvrijheid en gemakstelling!!

Lisanne van Dijk
Ik ben met mijn 2 zusjes bij Hellen geweest voor een kleurenanalyse. Het was echt een hele gezellige avond! Bovendien is het erg leuk om te zien wat een kleur met je huid doet. Hellen is erg enthousiast en ook deskundig. Absolute aanrader!

Mariska Ladan en Kim Kooijman
Wij hebben vorige week een kleurenanalyse gedaan en het was heel erg verrassend! We kunnen nu gerichter gaan shoppen en miskopen vermijden! Wij zouden iedereen dit aanraden. Tip: koop ook meteen een make-up kaart en een haarkleurkaart dan is het plaatje helemaal compleet. Wij gaan nu lekker shoppen en naar de kapper. Hellen bedankt voor je gezellige en warme ontvangst. Mariska en Kim

Hanneke Baaij- van der Blom
Mooi om te ontdekken hoe kleur invloed heeft op hoe je eruit ziet! Geweldig om de mooie kant van jezelf tot uiting te laten komen! Bedankt voor de enorme gezellige ochtend!

Ellen Mulder
Hoi Hellen Mijn schoonzus en ik hebben vandaag een kleuranalyse van je gehad. We hebben een geweldige ochtend gehad. Wij vonden het heel fijn dat je zo uitgebreid voor ons de tijd nam met zoveel enthousiasme ! Je bent een vrouw waar je echt jezelf durft te zijn ! Dankje wel groet Ellen

Marian den Duijf
Hellen, voor de analyse had ik geen idee wat ik er van moest verwachten en verwachtte er niet te veel van. Het heeft dan ok mijn verwachting overtroffen. Het is verbazend te zien hoe goed de uitslag van de analyse klopt en kleuren zo kunnen beinvloeden hoe je uit de "verf" komt. De kleurenwaaier is erg handig,maakt het winkelen een stuk overzichtelijker, de waaier zit nu standaard in mijn tas..... Heel erg bedankt voor het advies en de gezellige avond!!

Yvonne
Beste Hellen, Voor mijn verjaardag kreeg ik een kleurenanalyse cadeau. Had dit nog nooit eerder gedaan en heb een hele leuke middag gehad. Ik bleek een lentetype te zijn, nu nog leren om aan de hand van de kleurenwaaier de juiste kleuren uit te kiezen, maar dat gaat zeker lukken. Mijn moeder en zus hebben meteen ook een afspraak gemaakt. Ben benieuwd! Groetjes!

Rianne Smoor
Ook al had ik wel een idee bij welke kleuren wel en niet mij bij passen, en dat ook na jouw analyse bleek te kloppen, had ik toch het idee iets over het hoofd te zien. Nu weet ik wat het is geweest! Ik ga dus toch met een genuanceerder ;-) beeld in de toekomst een kledingzaak in en bij twijfel kan ik terugvallen op je kleurenwaaier. Je doet het leuk! Ik ben er geen fan van om mezelf in fel licht in een spiegel te bekijken, maar ik voelde me compleet op mijn gemak bij je!

Nathalie Hertog
Ik vond het heel erg leuk om te zien hoe ook bij kinderen, zo goed te zien is wat hun kleur is. In een vlot tempo zodat ze het niet te lang vonden duren en zij vonden het ook heel leuk om bij zichzelf en bij de anderen te zien. Je moet het gewoon doen! Het is de moeite waard. En super gedaan, Hellen, onze complimenten voor je werk. Wat leuk dat je van je hobby je werk hebt gemaakt. Veel succes!!